نشاندن گروههای پیراتوپولوژیکی در حاصلضربهای توپولوژیکی
thesis
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه سیستان و بلوچستان
- author غلامرضا جلالی
- adviser غلامرضا رضایی
- Number of pages: First 15 pages
- publication year 1398
abstract
این پایان نامه دارای چهار فصل بوده فصل اول مطالبی از توپولوژی فصل دوم مطالبی از گروههای پیراتوپولوژیکی فصل سوم اشنایی با گروههای پیراتوپولوژیکی امگا-متعادل و کلا کراندارو در نهایت در فصل چهارم شرایط لازم و کافی در مورد نشاندن گروههای پیراتوپولوژیکی.
similar resources
گروههای هموتوپی توپولوژیکی
هدف اصلی بررسی گروههای هموتوپی توپولوژیکی ومطالعه گروههای شبه توپولوژیک است و معرفی شرایطی که تحت آنها nامین گروه هموتوپی، یک گروه توپولوژیک می شود.
تعلیق های گروههای تبدیلی توپولوژیکی
دراین پایان نامه قسمتی از کار پرفسور دیوید.بی ، الیس که در مورد تعلیق گروههای تبدیلی توپولوژیک می باشد مورد مطالعه قرار گرفته است. این مقاله در مجله نظریه ارگودیک و سیستم های دینامیکی در سال 1990 به چاپ رسیده است.
15 صفحه اولبرخی خواص توپولوژیکی گروههای توپولوژیک
این پایان نامه به مطالعه توپولوژی گروهی روی گروه بنیادی می پردازد. این مطالعات بیان کننده خواص موضعی فضاهاست که با نظریه ی فضاهای پوششی و هموتوپی قابل بیان نیست. واضح است که نتایج بدست آمده از بررسی گروه بنیادی به عنوان خارج قسمت فضای حلقه ها، اغلب گروه توپولوژیک نیست. از گروههای توپولوژیکی برای ساخت یک توپولوژی استفاده می کنیم که گروه بنیادی هر فضا را به ساختار گروه توپولوژیکی تبدیل می کند. یک...
خاصیت فرشه - اوریسون در گروههای توپولوژیکی
در این پایان نامه ابتدا با گروههای توپولوژیکی که اعضای آنها توابع پیوسته هستند آشنا می شویم.سپس خواصی از گروههای تئپولوژیکی فرشه - اوریسون را بررسی کرده و در انتها مثالهایی ارائه می کنیم و نشان می دهیم بعضی گروههای توپولوژیکی وجود دارد که زیرمجموعه های فشرده آنها فرشه - اوریسون است و فضاهای دنباله ای و انجلیک هستند ولی خود فضا فرشه - اوریسون نمی باشد.
15 صفحه اولMy Resources
document type: thesis
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه سیستان و بلوچستان
Keywords
Hosted on Doprax cloud platform doprax.com
copyright © 2015-2023